Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVÁ CENA - MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - POSCHODOVÁ 3 IZBOVÁ CHATA PRI JAZERE S TERASOU

30 000 €
NOVÁ CENA - EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Maďarsko - JAZERO RAKACA pri obci Szalonna iba 45 minút od Košíc.

Rybársky raj pri jazere Rakaca - Vaša vysnívaná chata na oddych

Hľadáte dokonalé miesto na relaxáciu a rybárčenie? Táto útulná chata pri jazere Rakaca v Maďarsku, len 45 minút od Košíc, je stvorená práve pre vás!

Váš nový domov pri vode:

Rybársky sen: Chata sa nachádza priamo pri upravenom jazere Rakaca, ktoré je známe svojimi bohatými rybárskymi úlovkami. Užite si pokojné rána s udicou a večerné grilovanie s čerstvými rybami.

Komfort a pohodlie: Murovaná chata v kombinácii s drevom Vám poskytne príjemné útočisko v každom ročnom období.Nová elektrina, komín a strešná konštrukcia zaručujú bezstarostný pobyt.

Priestorovo flexibilná: Na prvom poschodí nájdete  izby, miestnosť na vybudovanie kúpeľne a terasu s nádherným výhľadom na jazero. 

Prízemie ponúka možnosť vytvorenia ďalšieho obytného priestoru podľa vašich predstáv, aktuálne kuchyne s jedálňou, sklad a WC s umývadlom.

Vybavenie: Chata je napojená na elektrinu, vodu a kanalizáciu. Optický internet vám umožní zostať v spojení so svetom a plyn na hranici pozemku ponúka možnosť ďalšieho komfortu.

Neodolateľná ponuka:

Cena 30 000 € zahŕňa kompletný právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. O všetko sa postará advokátska kancelária, aby ste si mohli čo najskôr užívať váš nový rybársky raj.

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes! Táto jedinečná príležitosť na vlastnenie chaty pri jazere Rakaca čaká práve na vás.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Chata
Lokalita
Ibolya
Szalonna
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
60 m2
Plocha pozemku:
431 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať