Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

FURČA - BIELOCERKEVSKÁ, PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT, LODŽIA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Exkluzívna ponuka: Panoramatický výhľad na Košice z moderného 3-izbového bytu na Furči - Dargovských hrdinov.

Hľadáte moderné bývanie s výnimočným výhľadom? Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený 3-izbový byt s lodžiou v lukratívnej lokalite Košice-Dargovských hrdinov, na Bielocerkevskej ulici.

Prednosti bytu: Vyhľadávaná lokalita: Občianska vybavenosť na dosah ruky – potraviny, školy, MHD, úrady. Panoramatický výhľad na mesto, nachádza sa na 10. poschodí z 13, poskytuje úchvatný výhľad na mesto.

Moderný a zariadený: Vkusne zariadený, pripravený na okamžité nasťahovanie. Zasklená lodžia:

Rozšírený obytný priestor s možnosťou relaxu a výhľadom. Zateplený bytový dom, nízke náklady na energie, dva nové výťahy.

Dispozícia bytu (67 m²): Vstupná chodba: Priestranná, so vstavanou skriňou a úložným priestorom. Samostatné WC: Praktické riešenie pre viacčlennú rodinu. Kúpeľňa: So sprchovacím kútom, pračkou, skrinkou a zrkadlom. Obývacia izba: Sedačka, TV stena, klimatizácia pre maximálny komfort. Spálňa: Manželská posteľ, nočné stolíky, TV a komoda. Detská izba: Veľká vstavaná skriňa, posteľ, stolík, komoda a TV. Kuchyňa: Moderná rohová linka so spotrebičmi (plynový sporák, elektrická rúra, chladnička), jedálenský stôl. K bytu patrí aj pivnica. Úložný priestor pre sezónne veci.

Cena: 161 000 € (vrátane provízie a kompletného právneho servisu prostredníctvom advokátskej kancelárie). Ponúkame rýchle a výhodné financovanie prostredníctvom nášho tímu hypotekárnych špecialistov.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Kontaktujte nás a zistite viac o tejto jedinečnej ponuke.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Bielocerkevská
Košice-Dargovských hrdinov
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
67 m2
Poschodie:
10
Loggia:
áno
Počet podlaží:
13
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať