Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

JAZERO - LADOŽSKÁ PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII 65 M2 + LODŽIA A PIVNICA.

159 000 €
Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový byt po rekonštrukcii so zasklenou 4 metrovou lodžiou v obľúbenej lokalite Košice-Nad jazerom, Ladožská ulica, lokalita plná zelene a kľudu, cyklo chodník.

Dispozícia: Obývacia izba s priestorom na pohodlnú sedačku, jedálenský kút - priamo prepojená s kuchyňou, 2 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, umývadlo, poličky, zrkadlo, samostatné WC. Vstavaná skriňa v izbe, vešiaková zostava na chodbe.

Murované jadro, kuchynská linka s plynovým šporákom a elektrickou rúrou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka, kuchynský dres.

Plocha: úžitková 65 m2, lodžia 4 m2 a pivnica 1,5m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí z 8 poschodí, pod bytom sú zateplené pivnice. Podlaha: plávajúce podlahy, dlažby. Steny: omietky. Okná: plastové, lodžia so zaskleným posuvným systémom, k bytu prislúcha pivnica.

Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody. Vhodné aj ako investícia.

Cena 159.000 eur je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Ladožská
Košice-Nad jazerom
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
65 m2
Poschodie:
1
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať