Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - TOP LOKALITA SZOGLIGET RD VHODNÝ NA REKONŠTRUKCIU.

22 000 €
MAĎARSKO - Szögliget. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu v obci Szögliget s úžitkovou plochou 164m2.

Nachádza sa na upravenom priestrannom pozemku s rozlohou 2100 m2. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch izieb, samostatnej kuchyne s komorou, k nehnuteľnosti prislúcha aj pivnica, sklad. RD má na hranici pozemku prípojku na obecný vodovod, kanalizáciu, elektrina 230V. Okolie ponúka dobrú občiansku vybavenosť - obchody, športové a relaxačné podujatia ako sú rybolov, turistika, cykloturistika, plaváreň a pod. 

Cena 22 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. 

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Kossuth Lajos
Szögliget
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
2100 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať