Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - RAKACASZEND - SUPER PONUKA - 2 IZBOVÝ RD, KUCHYŇA, POZEMOK 1600 M2.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj pekný 2 izbový dom s kuchyňou s pozemkom o výmere 1600 m2, v krásnej prírode v lokalite Maďarsko - obec Rakacaszend cca 70 km od Košíc, 60 minút kľudnej jazdy.

Dom je v dobrom ihneď obývateľnom stave má v prednej časti izbu, v strednej časti menšiu izbu s priamym vstupom do domu, a v zadnej časti kuchyňu, kúpeľňu a sklad, čiastočne podpivničené. IS : voda obecná, elektrina, kanalizácia, studňa, internet. Obec v peknom prostredí, poľovnícky revír, vhodné na Relax. Splňte si svoj sen o vidieckom bývaní. V  blízkosti jazero Rakaca / rybolov ,kúpanie / jaskyňa Aggtelek, kaštieľ v Edelenyi, cykloturistika, hubárčenie, lom Rudabanya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, vidiecka cukráreň, pekáreň, kozia farma, možnosť jazdy na koňoch. Prírodné pramene s kvalitnou vodou, lokalita s výbornými klimatickými podmienkami, pre prirodzenú liečbu s hornými dýchacími problémami. Tešíme sa na Vás a Vašich blízkych. Energetický certifikát F. 

Cena 27 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
HLAVNA
Rakacaszend
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
60 m2
Plocha pozemku:
1600 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať