Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - MÉRA 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU S MOŽNOSŤOU DOBUDOVANIA PODKROVIA.

90 000 €
MAĎARSKO - MÉRA. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom s prístavbou v obci Méra s možnosťou dobudovania podkrovia. 

RD pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, oddelené WC, komory. Prístavba má 2 izby a predprípravu na kuchyňu a kúpeľňu. Úžitková plocha domu je 110m2  a prístavby 50 m2. Rovinatzý pozemok s celkovou rozlohou 1163 m2, v zadnej časti záhrada. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, oddelené WC. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia, výborný stav. Dom bol postavený z tehly a kvádra v roku 1983, čiastočné podpivničenie. Kúrenie: ústredné na plyn aj na tuhé palivo. Strecha: sedlová, strešná krytina: eternit. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž, pivnica 20 m2 a hospodárska budova. 

Cena 90 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Kézsmárk út
Méra
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
1163 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať